sunnuntai 24. helmikuuta 2013

winter break

Noniiiin täällä taas. Aika taas menny tosi nopeesti ja viime postauksesta onkin jo vähän aikaa. No, mutta nyt alkaa hiihtoloma niin enköhän mäkin saa vähän useemmin postausta kehiin.
Viimeviikko vierähti nopeesti ja perjantain koulupäivän lopuks oli vielä pulkkamäki. Kävin myös äitin kanssa kattomassa mun huoneeseen jonkinlaista tapettia ja otettiin parit testipalat...en oo kyllä vieläkään varma millaset haluun, mutta joo.
Kävästiin tässä viikonloppuna kaupungilla ja löysin kivat kengät, jotka valitettavasti jäi vielä kauppaan. Mutta mukaan kuitenkin tuli otettua Ginasta sellanen farkkupaita amerikanlipulla.
Käytiin myös syömässä Daddy's Dinerissä. Ja oli tosi hyvät ruuat! Otin pitkästä aikaa jälkkärin joka oli sairaan hyvä mansikkapirtelö!









Löydettiin eilen äitin kanssa lauta meijän varastosta (lumilautaa tarkotan siis:D) ja testasin sitä sitten eilen ja tänään. Eilen laskin meijän pihan lumikasasta sillä ja tänään vähänaikaa lumikasasta ja sen jälkeen lähettiin äitin ja sen miesystävän kanssa metsäreitille laskee, joku oli tehny sinne pari hyppyriä niin mee siitä nyt laudalla ekaa kertaa.. Lauta on niin erilainen kun sukset...mutta kai mä opin vielä joskus. 




Mä lähden nyt auttamaan äitiä sämpylöiden teossa joten adios! 
p.s osa kuvista otettu puhelimella.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti